AK Parti Hangi Ekonomik İyileşmeden Bahsediyor

Mevlüt Coşkuner, 2011 yılı Ocak ayında işsizlik ödeneğinden yaralanılmak üzere 53 bin 934 kişinin Türkiye İş Kurumu'na başvuruda bulunduğunu belirterek ''AKP hangi ekonomik iyileşmeden ve gelişmeden bahsetmektedir'' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2011 10:40
AK Parti Hangi Ekonomik İyileşmeden Bahsediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, 2011 yılı Ocak ayında işsizlik ödeneğinden yaralanılmak üzere 53 bin 934 kişinin Türkiye İş Kurumu'na başvuruda bulunduğunu belirterek ''AKP hangi ekonomik iyileşmeden ve gelişmeden bahsetmektedir'' dedi.
    
Çoşkuner, yaptığı yazılı açıklamada, ülkede işsiz sayısı, kapanan kepenk sayısı, kredi borcu miktarı, kredi kart borcu miktarı, borç mağduru sayısı, bütçedeki devasa açık, umudu tükenen gençlerin sayısı ve daha nice olumsuz verilerdeki artışların AK Parti'nin eseri olduğunu ileri sürdü.
    
Geçtiğimiz yılın ilk 7 ayında 25 bin 265 işyerinin kapandığını, yaklaşık 4 milyon 436 bin kişi işsiz kaldığını belirten Coşkuner, şu görüşleri dile getirdi: ''2011 yılı Ocak ayında işsizlik ödeneğinden yaralanmak üzere 53 bin 934 kişi Türkiye İş Kurumu'na başvuruda bulunmuşsa AKP hangi ekonomik iyileşmeden ve gelişmeden bahsetmektedir. Örnek olarak iki konuda kabaca verdiğimiz sayısal veriler bile bize AKP'nin ekonomi politikasında sınıfta kaldığını ispatlamaya yetmektedir. Yetersiz, bilinçsiz, plansız ve programsız bir ekonomi yönetiminin ağır sonuçları bugün vatandaşımızın cebinde kor, ocağında boş tenceredir. Bunun sorumlusu AKP ise vatandaşı feraha çıkarmak yerine kendi geleceği için yargıyı siyasallaştırmanın peşindedir. Böyle davranan bir parti ve yöneticileri iktidarı hak etmediğini 8 yıldır vatandaşa verdiği ağır zararla ispatlamıştır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum