AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Açıkladı: 404 Personel Alınacak

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta sağlık ordusuna 404 personel alınacağını duyurdu.

Yayınlanma:
AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Açıkladı: 404 Personel Alınacak

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta sağlık ordusuna 404 personel alınacağını duyurdu. Alımlar ile ilgili başvuruların kısa süre içinde açıklanacağı öğrenildi.

İŞTE O BRANŞLAR

Buna göre, Sağlık Teknisyeni unvanında branşına göre 9 Aneztezi, 2 İlk ce Acil Yardım, 7 Laboratuvar, 2 Röntgen ve 2 Tıbbi Sekreter 241 tıbbi sekreter alınacak.

Sağlık Teknikeri unvanında ise 4 Ağız ve Diş Sağlığı, 1 Ameliyat, 2 Diş, 4 Diyaliz, 4 Eczane, 10 Evde Bakım, 3 Fizik Tedavi, 13 İlk ve Acil Yardım, 2 Odyometri, 1 Patolojik Anatomi, 1 Podolog alınacak.

Öte yandan 6 ebe, 10 Fizyoterapist, 69 hemşire, 1 İş ve Uğraşı Terapisti, 1 Perfüyonist, 3 Psikolog, 2 Sağlık İdarecisi alımı yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.