Ak Parti’de Hedef: 22’de 22

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Osman Zabun, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Isparta için hedeflerinin; 22 Belediyeye AK Parti Bayrağı dikmek olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Ak Parti’de Hedef: 22’de 22

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Osman Zabun, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Isparta için hedeflerinin; 22 Belediyeye AK Parti Bayrağı dikmek olduğunu söyledi.

Çalışmalarını en üst motivasyonla ve enerjiyle sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizen Milletvekili Zabun, açıklamasında; “Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcında önemli bir eşiğindeyiz. 31 Mart’ta biz inanıyoruz ki ve hedefimiz budur; 22 Belediyenin 22’sini de inşallah AK Parti Bayrağını dikmektir.10 ilçemiz ve 9 beldemizde en son seçimde güçlü bir zaferin altına hep birlikte imza atmıştık ama şimdi inşallah bizde olmayan belediyeleri de almak, AK Parti Ailesine kazandırmak ve bizde olan belediyeleri de bir önceki seçimden çok daha yukarılara taşımak suretiyle inşallah yeni bir seçim zaferini hep beraber yaşarız diye arzu, ümit ediyoruz. Sadece arzu, ümit değil yoğun bir tempoyla zaten sürdürdüğümüz çalışmalarımızı inşallah 31 Mart’a kadar da seçim noktasında en üst motivasyonla ve en üst enerjiyle sürdürmeye devam edeceğimize azimli ve kararlıyız” şeklinde konuştu.

GÖKGÖZ: SAVULUN KALPLERE AK PARTİ GELİYOR

Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ‘31 Mart akşamı işimiz hizmet, gücümüz millet demeye devam edeceğiz’ dedi.

Milletvekili Gökgöz; ‘Hizmet kavramında bizimle aşık atabilecek hiçbir babayiğidi göremedik’ diyerek açıklamasında; “Gökten ilahi kelam geliyor, yere dipsiz gökten selam geliyor. Ne para ne pul, ne makam ne mevki savulun kalplere AK Parti geliyor. İnşallah Isparta 31 Mart akşamı inşallah 22 deyip, 22 yapmaya hazır mıyız? Kararlı mıyız? Allah, inşallah bizleri milletimize, ümmetimize ve bizi seven tüm dostlarımıza mahcup eylemesin. İnşallah 31 Mart akşamında da biz 13 ilçe 9 belde ve 204 köyümüzle beraber belediye başkanlarımızla, il genel meclis üyelerimizle tüm arkadaşlarımızla beraber işimiz hizmet, gücümüz millet demeye devam edeceğiz. Bu hizmet kavramında bizimle aşık atabilecek hiçbir babayiğidi göremedik bugüne kadar yanımızda, yöremizde. Dolayısıyla bizimle hizmet noktasında yarışabilecek hiçbir muhalefeti de kendimize rakip görmüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.