AK Partili Gençler Isparta'da

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları üyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2011 10:03
AK Partili Gençler Isparta'da

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları üyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Beldelerde ve merkezde seçimle ilgili yaptığı çalışmalarının yanı sıra araştırma ve geliştirme konusundaki çalışmalarına da ağırlık veren AK Gençlik, bu bağlamda yönetim kurulu üyelerini il yönetimlerine gönderiyor.

İlçe Gençlik Kolları Genel Sekreteri Gökçer Mustafa Ökçü, geçen hafta İstanbul İl Teşkilatı’na giderek İstanbul’daki projeler hakkında bilgi aldı. Bu bilgileri ilçe teşkilatına rapor olarak sunan Ökçü’nün yanı sıra bu hafta sonu da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muammer Özbudak, Isparta İl Teşkilatı’na giderek bir dizi toplantılara katılıp teşkilatın üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarını yakından takip edecek.

Özbudak, “Alanya’mız üniversite ve üniversite öğrencisi ile yeni tanışan bir şehir. Biliyoruz ki şehrimiz kısa bir süre sonra bir üniversite şehri olacak. Biz buna inanıyoruz. Geleceği gören ve gelecekteki yaşayabileceğimiz sorunlara bugünden çözüm bulan bir gençlik olarak Isparta İl Teşkilatı’nın üniversite öğrencileriyle yaptığı çalışmaları yakından takip etmek için Isparta’da biz dizi toplantılara katıldım. Amacımız, Alanya için üzerimize düşen her konuda taşın altına elimizi koymak ve çözüm üretmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.