Ak Partili Kadınlar 15 Bin Ağaç Dikecek

AK Parti genel merkez Kadın Kolları tarafından 81 ilde aynı gün ve aynı saatte “ Bir ağaç bin nefes. Bir kadın bir umut sloganı ile başlatılan etkinliğe Isparta kadın kolları 15 bin ağaç dikerek katılıyor. Dün gerçekleştirilen proje gereği 3000 ağacı topr

Yayınlanma:
Ak Partili Kadınlar 15 Bin Ağaç Dikecek

Isparta Gönen Senirce Kağnı Deresi mevkide AK KADIN bayan üyeler için tahsis edilen on bin hektar alanın iki bin hektarlık bölümüne 3000 ağaç dikildi. Yapılan fidan dikim törenine AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, Yönetim üyeleri partililer ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge Müdürü M.Said Yorulmaz da katıldı.

AK Kadınlar Ormanı’na ilk fidanı diken Gülsüm Tunçbilek, yeşilin korunması gerektiğini belirterek “Gelecek nesillere daha temiz bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakmak için yeşili korumalıyız. Bu yüzden ormanlara önem vermeliyiz.

Tunçbilek “Son yıllarda yaşanan küresel ısınma ile birlikte ortaya çıkan iklim değişiklikleri, yarı kurak Akdeniz iklim kuşağında yer alan ülkemizi ciddi bir şekilde etkilemektedir. Gelecek nesillerle daha iyi bir yurt bırakma sorumluluğu içerisinde her yıl 250 milyon ton toprağın aşınarak taşınmasına kayıtsız kalmamak, Ülkemizi baştanbaşa yeşillendirmek için yapılan ağaçlandırma çalışmalarına tam destek vermek için AK Parti Isparta Kadın Kolları olarak “Fidana kadın eli değmeli” anlayışı içerisinde ağaçlandırma çalışmalarına aktif olarak katıldık. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın orman varlığını artırmak, erozyonu önlemek için son on yılda ortaya koymuş olduğu başarılı çalışmalarına katkı vermek amacı ile biz Ispartalı AK KADINLAR olarak ilimizde bulunan kadın üye sayımız kadar AK Kadınlar Ormanında fidanı toprakla buluşturmaya başladık. Bizler sadece siyasi çalışmalar değil, sosyal, kültürel ve çevreye duyarlı faaliyetler yapan bir teşkilatız. AK Parti Kadın Kolları, üye sayısını “Bir Ağaç Bin Nefes. Bir Kadın Bir Umut” sloganı ile taçlandırmak istedik” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum