Ak Partililer Şarkikaraağaç'ta

AK Parti Isparta milletvekili adayları, Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Suat Kolukırık ve Pınar Topsakal Şarkikaraağaç'ta partililerle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2011 14:55
Ak Partililer Şarkikaraağaç'ta

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz ve il yönetiminin de katıldığı Fuar alanındaki tanıtım toplantısında milletvekili adayları kendilerini tanıtarak çalışmalarını anlattılar.

Daha sonra partililerin sorunlarını dinleyen milletvekili adayları, ilçedeki devam eden projeler hakkında da bilgi verdiler.

Isparta Bölge Hastanesi Projesi'nde gelinen son durumun sorulması üzerine Süreyya Sadi Bilgiç, Sümerbank arazisine Isparta Belediyesi'nce yüksek fiyat istenmesi nedeniyle projenin hukuk aşamasında olduğunu belirtti.

Şarkikaraağaç Kızıldağ Milli Parkı'ndaki meslek yüksekokulu olarak değerlendirilmesi beklenen binanın son durumunu da değerlendiren Bilgiç, YÖK'ün 2011 yılından itibaren ilçelerde meslek yüksekokulu açılmaması kararının bulunduğunu hatırlatarak, aksi takdirde binanın turizm meslek yüksekokulu olarak değerlendirilmesinin muhtemel olduğunu söyledi.

Toplantının ardından ilçedeki seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yapan milletvekili adayları, Gelendost'taki tanıtım toplantısına katılmak üzere ilçeden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.