AK Parti'nin Aday Adayıydı MHP'nin Adayı Olacak

Eğirdir'de Siyaset Karışık... Bir Sürpriz de Hasan Taran'dan Gelecek Gibi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2019 11:11
AK Parti'nin Aday Adayıydı MHP'nin Adayı Olacak

Ak Parti’den istifa ederek MHP’ye katılan AK Parti Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Baş, Eğirdir MHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilecek.

MHP İl Başkanı Nail Bayram geçen dönem Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez ile MHP Lidere Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Genel Başkan Bahçeli ile görüştükten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Eğirdir'de bir sürpriz de Hasan Taran'dan gelecek gibi görünüyor. Ajans32 Haber Merkezi'nin edindiği kulis bilgilerine göre; AK Parti Aday Adayı Hasan Bilal Taran ile İYİ Parti arasında bir flört durumunun yaşandığı iddia ediliyor.

İddiaya göre Hasan Taran, İYİ Parti kurmayları sıkı bir iletişim halinde. Taran'ın ikna edilmesi durumunda Demokrat Parti'nin de desteğini alarak İYİ Parti'den aday gösterilmesi durumu iddialar arasında yer alıyor.

Öte yandan Eğirdir'de CHP'nin Belediye Başkan Adayı Emekli Albay, Mehmet Kaş hafta sonu düzenleyeceği bir programla aday tanıtım töreni düzenleyecek. Kaş'ın bu programda projelerinin bir bölümünü de açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.