Akaydın'dan Dereboğazı'na Destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Ispart - Antalya Dereboğazı duble yolu için mücadele eden ıspartalılara destek mesajı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2012 12:06
Akaydın'dan Dereboğazı'na Destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Isparta İl Örgütü tarafından düzenlenen Dayanışma ve İktidara Yürüyüş yemeğinde Ispartalılarla buluştu. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın da katıldığı programda gazetecilerin Dereboğazı yolu ile ilgili sıorularına cevap veren Akaydın, Ispartalılara destek mesajlarını iletti.

BİZİM DE ELİMİZİ GÜÇLENDİRİR

Her zaman Ispartalılarla beraber olduklarını kaydeden Akaydın, "Ben Isparta'yı çok seviyorum. Bugün de Isparta olmaktan mutluyum. Isparta'yı Anatalya'ya bağlayan Dereboğazı yolunun duble yol olması elbette bizim de elimizi güçlendirir. İç turizm açısından bu önemli" dedi.
Askerliğini de Isparta yaptığını hatırlatan Akaydın, "Benim Isparta ile askerlik bağım da var" dedi.

ÖNER'DEN ESPRİLİ MESAJ
Bu arada söze giren CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, "Sayın başkan askerliğini eksik yapmış. Şimdi de Ispartalılarla birlikte olarak, Ispartalıların mücadelesine omuz vererek o görevi tamamlamış oluyor" diye espri yaptı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'da Akaydın'a destek mesajları için teşekkür etti.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum