Akdeniz Sebze Meyve'de Dijital Devrim!

Bu Hizmet Isparta'ya Yakışır

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2019 17:45
Akdeniz Sebze Meyve'de Dijital Devrim!

Hizmet sektöründe gelişen çağa ayak uydurmak, yeniliklerle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak kuşkusuz ayakta kalmak ve büyümek için önemli olgular. İşte sektörün öncü isimlerinden Akdeniz Manav da bu vizyonla yeni atılımlara imza atıyor. “Online Sebze Meyve” uygulamasıyla verdiğiniz siparişler en kısa zamanda kapınıza kadar ulaştırılacak.

İşletmeciliğini Serkan ve Osman Özkan kardeşlerin yaptığı Akdeniz Manav, müşterilerine yeni bir hizmet daha sunarak, mutfakların çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Kaliteli ve taze ürünleriyle müşteri memnuniyetinde çıtayı yükselten Akdeniz Manav, şimdi “Online Sebze Meyve” uygulamasına hazırlanıyor. Telefonla whatsapp üzerinden vereceğiniz siparişler en geç 2 saat içerisinde kapınızda olacak. Müşterilerine hem zamandan tasarruf sağlatmak hem de konforlarını düşünerek planlanan uygulama çok kısa bir süre sonra hayata geçirilecek.

Akdeniz Manav işletmecisi kardeşler “Akdeniz Manav olarak birinci önceliğimiz elbette kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve uygun fiyat. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalite çıtasını biraz daha yukarıya çekerek onların kapılarına kadar hizmet götürmek istedik. Hem zamandan kazanacaklar, hem de ürünleri güvenli bir şekilde kapılarına kadar gelmiş olacak” dedi. Uygulama sosyal medya hesapları ve WhatsApp üzerinden kullanıcılara ulaşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.