Akdeniz’in En İyisinde Kahvaltıya Hazır Mısınız?

Akdeniz’in En İyisinde Kahvaltıya Hazır Mısınız?

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2022 22:06
Akdeniz’in En İyisinde Kahvaltıya Hazır Mısınız?

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Arzava Restaurant şimdiden Akdeniz Bölgesi’nin en iyi 5 kahvaltı yapılabilecek mekanı arasında gösteriliyor. Hafta sonu aileniz ve sevdikleriniz ile keyifli bir kahvaltı için şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.

kah.jpg

14 Şubat Pazartesi günü Çünür Mahallesi Yeni Otogar karşısında hizmete giren Arzava Restaurant, balık ve et ızgara çeşitlerinin yanısıra kahvaltı menüsüyle de ön plana çıkıyor.

Müşterilerine özel olarak hazırladığı Arzava Kahvaltı spesiyali ile ağızlara açık bırakan mekan da ayrıca tabak kahvaltı da bulunuyor. Kısa süre önce açılmasına rağmen bölgenin en iyi kahvaltı yapılacak 5 mekandan birisi olmayı başaran Arzava, Ispartalılar için de büyük şans olarak nitelendiriliyor.

Yıllardır hasretini çektiğimiz ve tamamen doğal ürünlerin takdim edildiği kahvaltı sofrası bütçenizi de yormuyor. Arzava’da ayrıca ev yapımı reçeller, peynirler ve diğer lezzetler organik haliyle sizleri bekliyor.

kah1.jpg

Kahvaltı sonrası ise çocuklarınız oyun parkurunda gözetmen eşliğinde oynarken sizlerde çay ve kahvenizi özel sunum eşliğinde yudumlayabilirsiniz.  Arzava’yı rezarvasyon için, ‘0539 949 65 32’ nolu telefondan arayabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.