Akdenizli Başkan Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Akdeniz bölgesinin ilk ve tek yerel yönetimler dergisi 'Akdenizli Başkan', Mart sayısı ile yayın hayatına merhaba dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2011 15:27
Akdenizli Başkan Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Akdeniz bölgesinin ilk ve tek yerel yönetimler dergisi 'Akdenizli Başkan', Mart sayısı ile yayın hayatına merhaba dedi.

Antalya, Isparta, Burdur ve Fethiye'deki toplam 187 belediyeye yönelik içerikle hazırlanan dergide, belediye başkanlarının projeleri, icraatları ve yaşadıkları sorunlar dile getiriliyor. Derginin ilk sayısında Burdur Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ova Belediye Başkanı Tevfik Tamer ile röportajlar yer alırken, Kent-Belediye köşesinde Yalvaç, Ayın Projesi bölümünde ise Antalya Engelliler Rehabilitasyon Merkezi işleniyor. Dergide ayrıca bölge belediyelerinden çeşitli haberler bulunuyor.

Gazeteci Mustafa Yiğit'in yönetimindeki bir ekip tarafından hazırlanan Akdenizli Başkan dergisi, belediyelere ve belediyeleri ilgilendiren kişi ve kurumlara isme özel kurye ile dağıtılacak. Aylık periyotlarla yayınlanacak olan dergi, her ay 5 bin adet basılacak ve Antalya, Isparta, Burdur illeri ile Fethiye'deki siyasi partilerin yöneticileri, İl Genel Meclisi üyeleri, sivil toplum örgütleri yöneticileri, oda ve birlik yöneticileri ile siyasetin aktörlerinden oluşan listeye derginin dağıtımı isme özel kurye ile yapılacak.

Her partiye eşit uzaklıkta duracak ve tamamen belediyelerin ve başkanların çalışmalarını anlatacak bir içerikle hazırlanacak olan dergi, bölgedeki belediye başkanların sesi olacak. Derginin imtiyaz sahibi Mustafa Yiğit, uzun soluklu bir yola çıktıklarını belirterek, içerik ve baskı kalitesinden asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.