Alçak, seviyesiz, şerefsiz

Alçak, seviyesiz, şerefsiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2020 09:42
Alçak, seviyesiz, şerefsiz

Isparta Belediye Meclisi’nin Şubat ayı ilk toplantısında, AB Parlamentosunda Türk bayrağı yırtan Yunan Milletvekiline sert tepki gösterildi. Belediye Başkanı Başdeğirmen Yunan Milletvekili için ‘alçak, seviyesiz ve şerefsiz” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclisin gündeminde, Irkçı Yunan Milletvekilinin Türk bayrağını yırtarak skandal bir harekete imza atması vardı.

Yunanlı vekilin skandal hareketinin Türk milletinin onurunu incittiğini belirten İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu yaşananlara tepki gösterdi.

“Bir yunanlı milletvekilinin Avrupa birliği toplantısında Türk bayrağını yırtması bizlerin olduğu kadar mutlaka sizlerinde onurunu incitmiştir. Bu kadar temiz bu kadar homojen mecliste bu bayrak yırtma olayını bir bildiriyle tenin etmek arzumuzdur. Muhakkak ki sizlerde benim hislerime tercüman olursunuz biliyorsunuz bizim İzmir işgalinde yunan bayrağını sermişler papazları üstünden geçirmek isteyen zevata Atatürk dur demiş Mustafa Kemal Atatürk o bir milletin sembolüdür onu kaldırın demiş ve biz bunu diyebilen milletin asil çocuklarıyız.”

Hiç kimsenin Türk bayrağını indiremeyeceğini ve ezanları susturamayacağını belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de “o seviyesiz, alçak şov yapmak amacıyla böyle bir şey yapmıştır. Bunu onun yanına bırakmayız. O şerefsizi kınıyorum” dedi. 

“Bizim bayrağımız her şeyimiz bizim bayrağı al bayrak haline getirmemiz kolay olmadı bizim şehitlerimizin kanlarıyla bayrağımız renklendi buna hiç kimse ne bayrağımızı indirmeye nede ezanımızı dindirmeye nede vatanımızı bölmeye hiçbir şekilde teşebbüs edemez. O seviyesiz alçak insan şov yapmak düşüncesiyle böyle bir uygulamaya girmiştir bununda cevabını almıştır ve almaya devam edecektir, Allahın izniyle bizlerde bunu onun yanına bırakmayız bırakmayacağız da bütün arkadaşlarımız aynı şeyi düşünüyorlar biz her zaman bayrağımızı şerefle gönderde en yüksekte tutmak için gecemizi gündüzümüze katarak mücadele ederiz.  O şerefsizi bende meclisim adına kınıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum