Aldülkadir Çeşmebaşı Ajans32’ye Konuştu

12 Haziran 2011 günü yapılacak Milletvekili seçimlerinden MHP Isparta’dan Aday Aday olan Abdülkadir Çeşmebaşı Ajan32’ye değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 17:12
Aldülkadir Çeşmebaşı Ajans32’ye Konuştu

12 Haziran 2011 günü yapılacak Milletvekili seçimlerinden MHP Isparta’dan Aday Aday olan Abdülkadir Çeşmebaşı Ajan32’ye değerlendirmelerde bulundu.

Tarım Bakanlığında Başmüfettiş olarak görev yapan 2011 Miletvekili seçimleri için görevinden istifa edip Isparta’ya gelen Aldülkadir Çeşmebaşı Senirkentli.

Isparta özlemini anlatan Çeşmebaşı “Bakanlıkta çalıştığım dönemde Isparta’ya her zaman ayrı bir gözle baktım. Memleketim çünkü orası. Isparta’dan ne kadar ‘da az proje gelse de  gelen projelerde elimden gelen katkıları yapmışımdır. Müfettişliğim döneminde de Isparta’ya gelme fırsatım oldu. Isparta benim memleketim” dedi.

BENİM ALTIN BİLEZİĞİM DÜRÜSTLÜĞÜM
Aldülkadir Çeşmebaşı Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi “Beni Bakanlıkta herkes tanır. Beni sorsunlar doğrucu müfettiş olarak benim adım çıkmıştır. Adaletten asla şaşmam. Kimsenin hakkını yemem ve kimseye de yedirmem. Evet, ben net olarak söylüyorum belki birçok aday da bunu söylüyor. Benim altın bileziğim dürüstlüğümdür. Aday olmam ve seçilmem durumunda Isparta’ya Tarım konusunda çok katkıların olacağına inanıyorum. Isparta Tarım şehri olmasına rağmen Ankara’dan yeterli desteği bulamıyor. Çünkü Ankara’da diğer birçok ilin olduğu lobi gücü yok. işte be buradan net olarak söylüyorum ki seçilmem halinde Isparta tarım konusundan bir çok destek alacaktır” dedi.

ALDÜLKADİR ÇEŞMEBAŞI'NIN ÖZGEÇMİŞİ
1959 yılında Isparta-Senirkent-Yassıören Köyünde doğdum. İlk ve Ortaokulu Yassıören’de okudum. 1976 yılında Senirkent Lisesinden mezun oldum.

1976-77 yılında Isparta Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde okudum, ancak burayı bırakarak 1977-78 yılında girdiğim Ankara İktisadi Ticari ilimler Akademisi Kamu Yönetimi Bölümünden 1981 yılında mezun oldum, 1980 yılında DHMİ Afyon Meydan Müdürlüğünde memur olarak başladığım görevime, Antalya’daki yedek subay askerlik sonrası DHMİ Antalya Meydan Müdürlüğünde şef ve Nöbetçi Amiri (Meydan Müdürü) olarak çalıştıktan sonra 1988 yılında Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Müfettiş Yardımcısı olarak geçtim.

Burada 1991 yılında müfettiş,1993 yılında Başmüfettiş oldum. Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğünün kapatılmasından sonra 2005 yılından itibaren Tarım ve Köyişleri Bakanlığında Bakanlık Başmüfettişi olarak görevime devam ederken Türk Milletinin son KALE’si olan MHP’de siyaset yapmak için görevimden istifa ettim.
Evli 2 kız çoçuk babasıyım.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum