Alex'e Şok Suçlama

Daum, "Alex bu sene oynadığı gibi geçtiğimiz sezon da oynasaydı, o zaman da şampiyon olabilirdik. Neden iyi oynamadığını ona sorun" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2011 14:34
Alex'e Şok Suçlama

F.Bahçe'nin eski hocası Daum, Brezilyalı yıldızı çok kızdıracak. Daum, "Alex bu sene oynadığı gibi geçtiğimiz sezon da oynasaydı, o zaman da şampiyon olabilirdik. Neden iyi oynamadığını ona sorun" dedi.

Bugün gazetesine konuşan; Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı sorduğumuz sorulara açıklıkla cevap verdi ve "Aykut Kocaman ile anlaşamıyorduk. Benden sonra da takımın başına geçeceğini biliyordum. Alex geçen sene bu yılki gibi oynasaydı geçen sene şampiyon olabilirdik" ifadeleriyle söyleşimize başladı.

"BÜTÜN SUÇU ÜZERİME ATTILAR"
Aykut'la yıldızımız hiç barışmadı Geçen sezonu değerlendiren Daum, "F.Bahçe'deyken kaçan şampiyonlukta bir kurban arıyorlardı. Başarısızlıkta bütün suçu üzerime attılar. Ben de teknik direktör olduğum için bütün sorumluluğu üzerime aldım" dedi.

"AYKUT'UN HOCA OLMASINI BEKLİYORDUM"
Aykut Kocaman ile yıldızlarının hiç barışmadığını da sözlerine ekleyen Alman hoca, "Birlikte anlaşamıyor, çalışamıyorduk. Ekip çalışmasında değildik. Bu da bizim mesleğimizde büyük bir sorun. Ben takımın başındayken Aykut'un ileride Fenerbahçe'ye teknik direktör olacağını bekliyordum. Zaten öyle de oldu" diye konuştu.

ALEX'E GÖNDERME
Fenerbahçe'nin birçok maçını izlediğini de belirten Daum, "Alex geçen sene bu yılki gibi oynasaydı o zaman da şampiyon olabilirdik. Neden geçen yıl iyi oynamadığını Alex'e sorun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.