Almanya’yı Değil SDÜ’lü Uysal’ı Tercih Etti

Almanya’yı Değil SDÜ’lü Uysal’ı Tercih Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2021 22:13
Almanya’yı Değil SDÜ’lü Uysal’ı Tercih Etti

Almanya’da Kalp Ameliyatı Olmayan Hasta Isparta’da Doktor Dinçer Uysal’a Oldu

Almanya’da sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Ömer Baytar 1 damarının tıkalı olduğunu öğrendi. Almanya ülkesinde ameliyat olmak istemeyen Baytar Türkiye’ye gelerek Türk doktorlarını tercih etti.

Dinar İlçesi’ne gelen Ömer Baytar, Isparta SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Dinçer Uysal ile tanışarak ameliyat olmak için karar aldı.

Doktor Dinçer Uysal yaptığı kontrollerin ardından Açık Kalp Ameliyatı olmasına karar verdi.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Dinçer Uysal ve beraberindekiler 1 damarı tıkalı olan Baytar’ı kalp ameliyatı yaptı. Başarılı geçen operasyon sonrası bir hafta serviste kalan Baytar taburcu edildi. Şimdi sağlığına kavuştu.

HOCAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ameliyatı gerçekleştiren Doktor Dinçer Uysal ve ekibine teşekkür eden 4 çocuk babası Ömer Baytar hastalanma sürecini anlattı. Almaya’da oğlumun yanında hastalandım. Oğlum ile birlikte doktora gittik. Beni muayene eden doktorlar anjiyoda 1 damarın açılmadığını söyledi. Ameliyat olmam gerektiğini bildirdi. Bende Türkiye’de olmak istiyorum dedim. Alman doktorlar saygıyla karşıladılar. Türkiye Afyonkarahisar Dinar ilçesine diğer çocuklarımın yanına geldim. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde Doktor Dinçer Uysal ile tanıştım. Çok samimi davranışlarından dolayı hemen ısındım ve ameliyatı kabul ettim. Çok başarılı bir ameliyatım oldu. Hastane tertemiz doktorlar ve çalışanlar çok başarılı hepsini tek tek tebrik ediyorum. Özellikle Doktorum Dinçer Uysal’a çok teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.