Altın Portakal’da Kriz

Altın Portakal Film Festivali kapsamında Isparta’ya gelen sanatçıları valilik önünde karşılayan olmayınca, sanatçılar toplu fotoğraf çektirerek ayrılmak zorunda kaldı. Akıllarda ise krizin Valilikten mi yoksa Belediyeden mi kaynaklandığı sorusu kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2012 09:48
Altın Portakal’da Kriz

Altın Portakal Film Festivali kapsamında 50 sanatçı Isparta’ya geldi. Aralarında İlyas Salman, Coşkun Göğen gibi birçok ünlü sanatçının yanı sıra Antalta Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın da bulunduğu grup, kortej eşliğinde Valilik önüne geldi.

Ancak, Isparta Valiliği adına sanatçıları karşılayan kimse olmadı. Isparta Valisi Memduh Oğuz’un yurt dışında olduğu ve yerine Vali Yardımcısı Niyazi Can’ın vekalet ettiği biliniyor.

Ancak, bu konuda da valilik yetkilileri kendilerine etkinliğin organizasyonunu yürüten Isparta Belediyesi tarafından ziyaretle ilgili hiçbir bilginin verilmediği ifade ediliyor.

Krizin Isparta Belediyesi’nden mi, yoksa Valilikten mi kaynaklandığı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum