Altınbaşak 5 Proje İle Ispartayı Temsil Edecek

Özel Altınbaşak Lisesi 5 Proje İle Antalya’da Isparta’yı Temsil Ediyor.

Yayınlanma:
Altınbaşak 5 Proje İle Ispartayı Temsil Edecek

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi Antalya’da yapılacak olan TÜBİTAK bölge seçmelerinde 5 proje ile Isparta’yı temsil edecek. Proje sergisine 5 projesi davet edilen Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi en çok projesi davet edilen okullar arasında yer aldı.

Proje koordinatörü Fizik Öğretmeni Osman MUTLU, 5 proje ile Isparta’yı temsil ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Proje çalışmalarına yaz döneminde başladıklarını ifade eden MUTLU, belli aralıklara proje toplantıları yaptıklarını ve öğrencileri proje çalışmaları konusunda motive ettiklerini söyledi. Altınbaşak’ta artık proje çalışmaları bir gelenek haline geldi diyen MUTLU, toplam okul içinde 40 projeyi değerlendirdiklerini ifade etti.

Okul Müdür Yardımcısı Mahmut ÇOPUROĞLU ise, Altınbaşak olarak proje alanında Dünya ve Türkiye dereceleri elde ettiklerinin amaçlarının bu başarılara Isparta adına devam etmek olduğunu söyledi. Ayrıca TÜBİTAk dışında INEPO Çevre ve Ekoloji Proje Yarışması’na 2 proje, Düş Çizgisi Proje Yarışması’na 1 proje ile davet edildiklerini ve bunun dışında EBİKO ve USOBO Proje Yarışmaları’na da müracaat edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.