“Amacımız Isparta’yı Tarım ve Hayvancılık Alanında Cazibe Merkezi Haline Getirmek”

Ticaret Borsası Başkan Adayı Ahmet Adar: Amacımız Isparta’yı Tarım ve Hayvancılık Alanında Cazibe Merkezi Haline Getirmek

Yayınlanma:
“Amacımız Isparta’yı Tarım ve Hayvancılık Alanında Cazibe Merkezi Haline Getirmek”

Isparta Ticaret Borsası Başkan Adayı Ahmet Adar, Isparta’da her yıl düzenledikleri Tarım ve Hayvancılık Fuarına olan ilginin her geçen yıl giderek arttığına dikkat çekerek, Isparta’nın şuanda 10 katı büyüklüğünde fuar alanına ihtiyacı var. Neden 10 katı? Biz bu fuarı daha da büyütmek istiyoruz. Biz Ticaret Borsası olarak bunun 10 katı büyüklüğündeki fuar alanını biz doldururuz. Bu fuar alanı sadece Isparta’ya hitap etmiyor, çevre illere de hitap ediyor” dedi.

Ticaret Borsası Başkan Adayı Ahmet Adar, göreve geldikleri 2009 yılından bu yana geçen 13 yıllık dönemde Isparta’nın Tarımsal ve Hayvancılık alanında önemli projelere imza attıklarını belirterek yeni döneme ilişkin projelere değindi.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Adar, 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan seçim öncesi yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmaya devam ediyor. 1997 yılından itibaren Borsada işlem gören tarımsal ürün çeşitliliğinin arttığına dikkat çeken Adar, “Gelişen teknolojiye uygun yeni üretim alanları ile birlikte elma, gül çiçeği, kiraz, kayısı, su ürünleri, hububat, bakliyat, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ile ıtri bitkiler Ticaret Borsası’nda işlem gören başlıca tarım ürünleri haline gelmiştir.

İlimizin ve bölgemizin tarımsal ticaretinin geliştirilmesi amacıyla Borsamız tarafından 2002 yılında ilki yapılan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı yıllar itibariyle binlerce tüccar ve üreticinin ziyaret ettiği ülkemizin önemli bir fuarı haline gelmiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum