Aman Dikkat!

Aman Dikkat!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2022 13:00
Aman Dikkat!

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yarın öğle saatlerinden itibaren Isparta çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağacağı açıklandı.

Yağışların Isparta merkezde kuvvetli sağanak şeklinde başlayıp akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde, Yalvaç, Gelendost, Şarkikaraağaç, Yenişarbademli, Aksu, Sütçüler ilçelerinde yoğun kar şeklinde olmasının beklendiği bildirildi.

Kuvvetli yağışların 09 Şubat Çarşamba günü ilk saatlerde etkisinin kaybetmesinin beklendiği, vatandaşların sel, su baskınları, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile karayolu ve geçitlerde buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, kar yağışı alan yerlerde tipi şeklinde yağış, çığ riski, kar erimelerine bağlı sel ve su baskınlarına, ısınmaya bağlı çatılardan kar düşmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum