Amatör Futbola Kar Engeli

(ASKF) Başkanı Murat Cengiz, Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarının kötü hava şartları nedeniyle bu hafta sonu oynanmayacağını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 10:44
Amatör Futbola Kar Engeli

(ASKF) Başkanı Murat Cengiz, Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarının kötü hava şartları nedeniyle bu hafta sonu oynanmayacağını bildirdi.

Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, takımların toplam 12 grupta mücadele verdiği ligin 9. grubunda, Kütahya'dan Kütahyaspor, Gaybiefendispor ve Kütahya Şekerspor'un yer aldığını anımsattı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı kararla ligde bu hafta sonu oynanması gereken 1. Grup 16. hafta, 3, 4, 5, 6, 7, 10 ve 12. Grup 19. hafta, 8, 9 ve 11. Grup 20. hafta müsabakalarının 19-20 Mart tarihlerinde oynanacağını, kalan haftaların ise birer hafta kaydırmalı olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

-Nike PREMIER CUP 15 YAŞ ALTI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI-
Cengiz, her sezon Türkiye şampiyonaları düzenleyerek il ekonomisine katkı sağlayan Kütahya ASKF'nin, ilk şehirler arası turnuvaya 16-19 Mart tarihleri arasında ev sahipliği yapacağını ifade etti.

Kütahya'daki Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası 1. Kademeye, İstanbul'dan Esenlerspor, Gürpınarspor, İzmir'den İzmirspor, Özenspor, Eskişehir'den DSİ Spor ve Manisa'dan Salihli Belediyespor'un katılacağını belirten Cengiz, kura çekiminin 15 Martta ASKF binasında gerçekleştirileceğini, maçların ise Asım Alkış ve 30 Ağustos statlarında yapılacağını kaydetti.

Cengiz, şampiyona kapsamında Kütahyaspor'un Denizli'de, Termikspor'un ise Isparta'daki 1. kademe gruplarında mücadele edeceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.