Ambrogio Otomatik Çim Biçme Makinaları Isparta’da…

Ambrogio Robot Otomatik Çim Biçme Makinaları Nur Teknik Farkıyla Isparta’da…

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2021 15:36
Ambrogio Otomatik Çim Biçme Makinaları Isparta’da…

 

1981 yılından beri Isparta’da faaliyet gösteren ve sektöründe başarı grafiğini sürekli yükselten Nur Teknik bir ilke daha imza atarak İtalyan Üretimi Ambrogio Robot Otomatik Çim Biçme Makinasının Isparta bayisi oldu.

L15 Deluxe (v.2020)

AMBROGİO ROBOT OTOMATİK ÇİM BİÇME MAKİNASININ ÖZELLİKLERİ

Akıllı Bahçenizin Keyfini Çıkarın

Ambrogio robotu, küçük ve basit konut bahçelerinden, karmaşık ve büyük bahçelere kadar her türden bahçeyi, her gün çim biçmek için mükemmel bir yardımcıdır.

L400i Deluxe (v.2020)

Basit ve Çevre Dostu

Kolay ve sezgisel yönetimi ile sessiz ve çevre dostudur. Malçlama işlevi, daha az gübre gerektiren sağlıklı ve yemyeşil bir çimin devamlılığını sağlar ve çimleri taşımaya ve atmaya gerek yoktur.

Next Line

Yüksek Performans ve Maksimum Hassasiyet

Ambrogio, en zor yamaçların üstesinden kolaylıkla gelir. Paslanmaz çelik bıçaklar, her tür çim yüzeyde eşit uzunlukta hassas kesim sağlar.

L250 Deluxe

Özerk ve Verimli

Ambrogio'nun gündüz ve gece boyunca tekrarlanan sürekli döngüler için çalışmasına gerek yoktur. Güçlü piller ve dikkatli programlama, Ambrogio'nun gece boyunca ve günün bir kısmında dinlenmesine (veya sahibinin ihtiyaçlarına göre tersi) izin verir.

4.0 Elite

Akıllı Ve Kullanıcı Dostu

Ambrogio her durumda ve hava koşulunda çalışabilir. Her an kapatılabilen yağmur sensörleri, yağmur durumunda robotu şarj istasyonuna geri göndererek çimin kalitesinin korunmasına yardımcı olur.

 

DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ…

https://www.ambrogiorobotturkiye.com  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.