Ankaragücü 1-1 Trabzonspor

Lider Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak ikinci yarıya puan kaybıyla başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2011 01:58
Ankaragücü 1-1 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında lider Trabzonspor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan zorlu mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Trabzonspor'un golünü 19. dakikada Jaja, Ankaragücü'nün golünü 61. dakika bordo-mavili takımından kiralık gelen Gabric kaydetti. Gabric'in golünün Trabzonspor taraftarlarının klasikleşen 61. dakikada şovuna denk gelmesi ise maçın ilginç anlarından biri oldu. Bu beraberliğin ardından ise Trabzonspor puanını 43'e, Ankaragücü ise puanını 22'ye yükseltti.

KARDEŞLER TRİBÜNDE, ÇAKIR KULÜBEDE
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un Ankaragücü ile yaptığı maçta sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ile cezalı olan Engin Baytar, kadroda yer almadı. Teknik direktör Şenol Güneş, yeni transferlerden Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri de 18 kişilik maç kadrosuna almazken, Mehmet Çakır, yedek kulübesinde yer aldı. Bordo-mavililerde Egemen Korkmaz'ın yokluğunda Giray ve Glowacki ikilisi stoperde görev yaparken, Engin Baytar'ın yokluğunda geçen haftaki Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile yapılan maçtan farklı olarak Gustavo Colman 11'de sahaya çıktı.

ESKİ TRABZONLULAR'DAN TEKKE KADRO DIŞI, GABRİC 11'DE
Ankaragücü ile hafta içinde sözleşme imzalayan Fatih Tekke, 18 kişilik maç kadrosunda yer almazken, bordo-mavili takımın kiralık olarak başkent kulübüne verdiği Hırvat oyuncu Drago Gabric ise ilk 11'de forma şansı buldu. Gabric, maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarına sarılarak hasret giderdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.