Anne Fatma ve Baba Mustafa Erdem Gözaltına Alındı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de 10 yıldır kayıp olan Şükür Türkan Erdem dosyasında şok gelişmeler yaşandı

Yayınlanma:
Anne Fatma ve Baba Mustafa Erdem Gözaltına Alındı

Show tv'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de 10 yıldır kayıp olan Şükür Türkan Erdem dosyasında şok gelişmeler yaşandı.

Isparta'lı Şükür Türkan’ı büyüten, Mustafa’nın yengesi Raziye ilk kez canlı yayına bağlandı. Fatma ve Mustafa’yı suçlayan yenge Raziye, kendilerini 10 yıl boyunca “Şükür Türkan evlendi” diye kandırdıklarını anlattı.

Şükür’ü sorduğu zaman anne Fatma’nın kendisine “Şükür hak ettiği yerde” dediğini aktaran yenge Raziye; Şükür’ün, Mustafa ve Fatma tarafından öldürülmüş olabileceğini söyledi.

Didem Arslan Yılmaz’ın yayınları sırasında ortaya çıkan çelişkiler savcılığı da harekete geçirdi. Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile polis ekipleri stüdyoya geldi.

Anne Fatma ve baba Mustafa Erdem canlı yayında Didem Arslan Yılmaz tarafından ekiplere teslim edildi. Karı-koca şok gelişme üzerine kan numunesi vermek için hastaneye götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ