Anneler Günü’nde en anlamlı ziyaret

Anneler Günü’nde en anlamlı ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2019 09:05
Anneler Günü’nde en anlamlı ziyaret

     Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Anneler Günü dolayısıyla şehit annesi Gülümser Yiğit’i ve ailesini ziyaret etti. Anlamlı ziyarete Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Gökgöz’de eşlik etti.

 Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundu. Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, 1995 yılında Kuzey Irak’ta şehit düşen Ekrem Yiğit’in annesi Gülümser Yiğit’i evinde ziyaret etti. Şehit annesi ziyaretine Isparta’da bulunan Milletvekilleri Recep Özel ile Mehmet Gökgöz de eşlik etti.

 Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, iftar sonrası şehit ailesi Gülümser ve Memiş Yiğit ile sohbet etti. Yiğit çifti, oğulları Ekrem Yiğit’in 1995 yılında Kuzey Irak’ta yaşanan çatışmada şehit düştüğünü o günden bu güne aynı acıyı yaşadıklarını söyledi. Baba Memiş Yiğit, Belediye Başkanı Başdeğirmen ile Milletvekillerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 Başkan Başdeğirmen de şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu belirterek “bugün özel bir gün tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Şehit annelerimizin bugünü büyük bir acı ile kutladığını da biliyoruz. Evlat hasretlerini gidermek, bir nebze olsun gönüllerini almak için bu ziyaretimizi yaptık. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Biz annelerimizi senenin bir günü değil, her gün saygıyla anıyoruz. Isparta Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

 Daha sonra Milletvekili Gökgöz, şehit evinde Yasin okudu. Hatıra fotoğrafı çekiminden sonra Başkan Başdeğirmen ve Milletvekilleri aile ile vedalaşarak evden ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.