Apar Topar Isparta'yı Terk Etti

Apar Topar Isparta'yı Terk Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2019 11:52
Apar Topar Isparta'yı Terk Etti

Isparta Davrazspor futbolcusu Durmuş Gönül, yönetime ve teknik heyete hiçbir şekilde haber vermeden Isparta’dan apar topar ayrıldı.

Isparta Davrazspor’da sezon başından buyana 83 Bin TL para alıp, toplamda 11 maçta yer alan ve 12 Bin TL alacağı olan Durmuş Gönül, yönetim tarafından Pazartesi günü ödeme yapılacağı söylenmesine rağmen hiç kimseye söylemeden kaldığı İl Özel İdare tesislerinden kaçtı.

12 Bin TL alacağına karşılık pazartesi günü ödeme yapılacağı kendisine tebliğ edilen Durmuş Gönül, kulübün iyi niyetle verdiği senedi de yanında götürdü. Gönül hakkında her türlü hukuki işlemler başlatılırken, bu futbolcunun ise sezon sonuna kadar lisansının Davrazspor’da olduğu transfer edecek olan kulüplerinde uyarılacağı öğrenildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise: Bizim başımıza gelen bu tatsız olay sizin başınıza da gelebilir. Bu futbolcuyu Allah’a havale ediyoruz. Bundan sonra bırak Isparta Davrazspor’da oynamayı kulübümüzün caddesinden geçemez’ denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.