Apple'ın Satışları Durdurulabilir..!

plle’ın Samsung’la yaşadığı patent problemini duymayan yoktur. Fakat bu seferki problem Apple ile Motorola arasında. Motorola geçtiğimiz günlerde Apple’ın kendi patentlerini ihlal ettiği gerekçesiyle Amerika’da ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2012 10:27
Apple'ın Satışları Durdurulabilir..!

Aplle'ın Samsung'la yaşadığı patent problemini duymayan yoktur. Fakat bu seferki problem Apple ile Motorola arasında...

Motorola geçtiğimiz günlerde Apple'ın kendi patentlerini ihlal ettiği gerekçesiyle Amerika'da mahkemeye başvurdu. Motorola Mobility firmasına ait olan ve Apple'ın kullandığı öne sürülen patentler hakkında birçok mahkeme görüldü ve konu hakkında taraflar bu mahkemeler sürecinde uzlaşamadılar. Tarafların uzlaşma tavırları içerisinde olmaması nedeniyle mahkeme kararı her şeyin üzerinde tutulacak.

Dedikodular arasında bilirkişi raporlarının Motorola Mobility firmasını desteklediği ve Apple'ın bu dava sonucunda zararlı çıkacağı söyleniyor. Davanın son celsesi 24 Ağustos günü düzenlenecek ve Mahkeme Apple ürünlerinden iPad, Iphone ve Mac bilgisayarların satışının durdurulmasına karar verebilir.

Çünkü Motorola'nın iddiasına göre Apple bu ürünler içerisinde kullandığı teknoloji ile Motorola Mobility'nin patentlerini ihlal etti. Şimdi herkes sabırsızlıkla yaklaşan mahkeme tarihini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Teknoloji