Aranan Forvet Bulundu Ama…

Aranan Forvet Bulundu Ama…

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2019 17:55
Aranan Forvet Bulundu Ama…

Isparta Davrazspor’un acil ihtiyacı olan forvet oyuncu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Alanının en iyisi sayılabilecek gurubunun gol kralı olan bir isim ile anlamaya varıldı. Ancak ekonomik sorunlarla boğuşan Isparta Davrazspor’un oyuncuya 13 Şubat Çarşamba gününe kadar 45 bin TL ödeme yapması gerekiyor.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan kulüp yöneticisi Ziya Eroğlu, “DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ arkadaşlar dostlar abiler kardeşlerim Isparta davraz spor sevdalıları ,durumumuz belli acil forvet e ihtiyacımız var FORVET in en iyisi sayılabilecek gurubunun gol kralını bulduk Allah büyük olursada olmazsada 45 bin tl ye ihtiyaç var,Çarşamba’ya parayı gönderirsek Perşembe gelecek AZ ÇOK DEMEYELİM GÖNLÜNDEN NE KOPAR İSE yorumlara yazın gelip “Isparta davraz sporun tahsilat makbuzu karşılığı verin yada arayın gelip alalım banka ile uğraştırmayayım” dedi.



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.