Aranan Kan Bulundu

Cimbom, Köln'ün golcüsü Lukas Podolski'nin transferi için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2010 00:47
Aranan Kan Bulundu
 

Cimbom, Köln'ün golcüsü Lukas Podolski'nin transferi için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı!

Habertürk'ün haberine göre, Baros'un sakatlığı, Mehmet Batdal'ın verimsizliği Galatasaray'ı yeni bir golcü arayışına itti. Sarı-Kırmızılılar, Köln'ün golcüsü Podolski için pazarlıklara başlandı. Transfer için 6 milyon Euro bütçe ayrıldı.

Galatasaray'da sezonun ilk yarısı tamamlanırken, Hagi'nin verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen yönetim, Avrupa çapında kalitesi bulunan iyi bir golcü alabilmek için kolları sıvadı. Milan Baros'un sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklar sebebiyle takımı yalnız bırakması ve yedeği konumunda bulunan Mehmet Batdal'ın da yetersiz kalmasıyla çaresizliğe düşen Aslan, gözünü Almanlar'ın ünlü golcüsü Lukas Podolski'ye çevirdi.

10 MİLYON EURO'YA ALMIŞLARDI

Sezon başında da gündeme gelen Podolski için Köln Kulübü'yle pazarlıkların başlatıldığı öğrenildi. İki sezon önce 10 milyon Euro bonservis bedeli ile Alman kulübüne transfer olan Polonya asıllı golcü için 6 milyon Euro'yu gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar, güçlü fiziği ve son vuruşlardaki becerisiyle son Dünya Kupası'nda da yıldızlaşan 26 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor. Konuyla ilgili başkan Adnan Polat'ın Arena Stadı'nı da hesaba katarak bu transferin mutlaka gerçekleştirilmesini istediği belirtiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.