Arazi Tamam Sıra İhalede

Arazi Tamam Sıra İhalede

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2019 09:33
Arazi Tamam Sıra İhalede

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, sosyal konut yapılması için mücavir saha içerisinde 4 ayrı Hazine arazisi bulduklarını belirterek; “Buraları TOKİ’nin onayına gönderdik. Hedefimiz, başta emeklilerimiz olmak üzere vatandaşlarımıza verdiğimiz 5 bin konut sözünü yerine getirmek” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz Cuma günü Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular. 

Başdeğirmen’e başarı dileyen Ersal, “bizim en büyük problemimiz sosyal konut. Emeklilerimizin bu konuda yoğun bir talebi var. Sizin sözünüzü tutacağınızı biliyoruz. Sosyal konutu bu memlekette yaparsa Şükrü Başdeğirmen yapan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı Abdülkadir Ersal; “Sayın Başkanım öncelikle 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Isparta Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı tüm emeklilerimiz adına sizleri kutluyor ve görevinizde başrılar diliyorum.

ERSAL, “SİZE GÜVENİYOR
VE İNANIYORUZ”
Bilindiği gibi Isparta’da bizim en büyük problemimiz sosyal konut meselesidir. Bunu sizin seçimler öncesi derneğimize yaptığınız ziyarette de dile getirmiştik. Emeklilerimizin bu konuda yoğun bir talebi var. Sizin sözünüzü tutacağınızı biliyoruz. Sosyal konutu bu memlekette yaparsa Şükrü Başdeğirmen yapar. Bunu çok iyi biliyoruz. Size güveniyor ve inanıyoruz” dedi.

BAŞDEĞİRMEN; “KONUT İÇİN
ARAZİLERİ TESPİT EDİP TOKİ’YE SUNDUK”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Evet, Emeklilerimize verdiğimiz 5 bin konut sözünü yineliyorum. Hatta belki daha fazlasını da yapacağız. Zira, başta emekliler olmak üzere dar gelirli ailelere verdiğimiz sosyal konut sözünü tutmak için çalışmalara başladık. Göreve gelir gelmez sosyal konut arsa arayışlarına başladık ve bu konuda en önemli problemi çözdüğümüzü söyleyebilirim. Çünkü, Belediyesi mücavir saha içerisinde Hazineye ait 4 ayrı arazi tespit edildi, incelenmesi ve değerlendirilmesi için TOKİ’ye sunuldu.

“EN FAZLA ZAMAN AYIRDIĞIMIZ
KONU TOPLU KONUT İŞİ”
Biz, seçim öncesi de söylediğimiz gibi öncelikli konulardan birisinin toplu konut olduğunu her zaman söyledik. Bilindiği gibi seçim sürecinde birkaç defa emekliler derneğini ziyaret ettim. Isparta’mızda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın öncelikli talebi bizlerden sosyal konut olmuştu. Hedefimizde 5 bin adet sosyal konut yapma olduğunu sizlerle paylaşmıştım. Göreve gelir gelmez ilk çalışmam TOKİ üzerine oldu. TOKİ ile görüştüm. Sosyal konut yapılabilecek arazileri araştırdık. En fazla zaman ayırdığımız konulardan birisi sosyal konuttur.

“ALLAH’IN İZNİYLE TOPLU KONUTLARI
YAPACAĞIZ, BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”
Hazırlamış olduğumuz dosyalarımızı Ankara’da gerekli yerlerle paylaştık, milletvekillerimizle konuştuk. Yine bir ekibimiz TOKİ yetkilileriyle görüştü, olumlu gelişmeler var. Bizlerden bekledikleri arazi ve biz de bu arazileri hemen hemen tespit ettik, ortaya koyduk. Hedefimiz verdiğimiz sözleri yerine getirmek. Allah’ın izniyle en kısa zamanda sosyal konutlarla ilgili çalışmalarımızı neticelendireceğiz. Dönemimizde hedefimiz 5 bin konuttur, aşabiliriz de. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.