Arıtma tesisi için 2,5 Milyon TL harcanacak

Eğirdir Belediyesi arıtma tesisini yeniliyor. Yapılacak tesis 2.5 Milyon TL’ye mal olacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2011 18:02
Arıtma tesisi için 2,5 Milyon TL harcanacak

Eğirdir Belediyesi Kovada Yolu kenarındaki Atıksu Arıtma Tesisini Revizyon ve ilave tesisler ile daha güçlü hale getiriyor.

İhalesi 2010 yılında yapılan Eğirdir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi Revizyon ve Ek Üniteleri için Müteahhit Firma ASM Arıtma Şirketi çalışmalarına başladı.

Projeye göre 8 tesis 4 bina şeklinde yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi’nin Dengeleme Havuzu’nun temel kazısı bitti ve beton işlemlerine geçilecek. Havalandırma ve çökertme havuzları da sırasıyla yapılacak. Meyve suyu fabrikalarının da ihtiyacına karşılık verecek kapasitede yapımı başlayan arıtma tesisi için yaklaşık 2,5 Milyon TL harcanılacağı belirtiliyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, çalışmaları yerinde incelediğini ve biran evvel Arıtma Tesisinin bitmesi için takipçisi olduğunu belirterek “Yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi ile Eğirdir’imizin için geleceğe dönük büyük bir ihtiyacı giderilmiş olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.