Arkadaşının Eşini Silahla Vurmuştu: Tutuklandılar

Özlem Ö. tartıştığı eşi A.Ö’nün yakını Y.B. tarafından silahla vurulmuştu. Olayın ardından gözaltına alınan Y.B ile kadının eşi A.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2022 10:53
Arkadaşının Eşini Silahla Vurmuştu: Tutuklandılar

Isparta’nın Senirkent ilçesinde Özlem Ö. tartıştığı eşi A.Ö’nün yakını Y.B. tarafından silahla vurulmuştu.Olayın ardından gözaltına alınan Y.B ile kadının eşi A.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Senirkent'in Garipler köyünde geçtiğimiz gün öğle saatlerinde boşanma sürecinde olduğu kocası A.Ö. (29) ile tartışan Özlem Ö. (22), kocasıyla beraber eve gelen yakını Y.B. tarafından 2 el ateş edilerek vuruldu.

Özlem Ö. vücutlarına isabet eden mermilerle yaralanırken, A.Ö ve yakını Y.B. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı kadına ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.Yaralı kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaçan zanlılar Afyonkarahisar'da yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.