Artık Belediye İşletecek!

Artık Belediye İşletecek!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2019 12:52
Artık Belediye İşletecek!

Isparta Belediyesi Gökçay ve Ayazmana mesireliklerini baştan sona yenilerken, vatandaşların mesirelikte kullanabilecekleri WC ve lavaboları da yeniledi. Yine mesirelik alanların çeşitli bölgelerinde de yeni lavabo ve tuvaletlerin yapımı gerçekleştirilirken, şehir merkezinde bazı camilerin tuvaletlerinin de ücretsiz hizmet vermeye başlayacağı duyuruldu.
Bunlardan ilki ise Ulu Cami tuvaletleri oldu. Müstecir tarafından ücretli olarak işletilen lavabo ve tuvaletlerin işletme süresi biterken, Isparta Belediyesi sözleşme uzatımına gitmeyerek, bu alanı belediyenin kendisinin işletmesi kararını aldı.

Isparta Belediyesi sözleşmesi biten Ulu Cami tuvaletlerini kendisi ücretsiz olarak işletecek. Isparta Belediyesinden edinilen bilgilere göre yine diğer yerlerde bulunan ve müstecir tarafından işletilen tuvaletlerinde işletme süresi tamamlanınca, sözleşme yenilenmeyeceği ve buradaki tuvaletlerinde belediye tarafından ücretsiz olarak işletileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum