Aşevi’nden Et Toplama Kampanyası

Aşevi’nden Et Toplama Kampanyası

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2019 16:49
Aşevi’nden Et Toplama Kampanyası

Isparta Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, aşevinde ‘et toplama kampanyası’ başlattı. Valilik tarafından yapılan basın açıklamasında kurban kesecek vatandaşlara et yardımında bulunabilecekleri bildirildi.

İşte o açıklama: “Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren Aşevimiz; ilimiz Gazi Kemal Mahallesi’ndeki adresindeki hizmet binasında 1990 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Aşevimizden kayıtlı ihtiyaç sahibi yaklaşık 1200 kişiye, haftanın 6 günü 3 çeşit sıcak yemek ve ekmek dağıtılmaktadır. Dağıtımlar servis aracımız ve ekibimiz ile mahallelerdeki dağıtım noktalarında teslim edilmekte, yaşlı ve engelli olan fakir ve muhtaç vatandaşlarımızın yemekleri adreslerine götürülmektedir.

Hır yıl olduğu gibi önümüzdeki Kurban Bayramı’nda da Aşevimizce ''Et Toplama kampanyası" düzenlenecek olup, toplanan kurban etleri ihtiyaç sahibi kişilere verilen yemeklerde kullanılacaktır.

Kesilmiş kurban eti vermek isteyen vatandaşlarımızın bağışlan Kurban Bayramı boyunca Aşevi Binamızda veya bildirilen adresten teslim alınacaktır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.