Asla kabul edilemez

Asla kabul edilemez

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2020 09:34
Asla kabul edilemez

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, ABD Başkanı Trump ve İsrail Başbakanı Nethenyahu tarafından “Ortadoğu’da Barış Projesi” olarak adlandırılan projeye sert çıktı. Balaban, “Bu cüret asla kabul edilemez” dedi. 

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban, yaptığı yazılı açıklamada “Yüzyılın Planı teranesiyle sunulan kurgu, emperyalizmin bir başka kılıfıdır. Bu cüret, asla kabul edilemez! Son bir asırdır dünyanın dört bir yanında yüzbinlerce masumun katili olanların, Kudüs’ü İsrail’e peşkeş çekme hadsizliğini tarih elbet yazacak. Tarih, emperyalizme köle olan sözde Müslüman bölge ülkelerini de tabii ki yazacak! Atalarından miras kalan topraklar işgal edilirken ve masumlar katledilirken vahşi emperyalizmin uşaklığını yapan bu haysiyetsizlik de tarihin vicdanında ve ilahi adaletin huzurunda elbet mahkûm olacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.