Atabey’de “Sevgi ve Hizmet” Dönemi Başlayacak

Atabey’de Serdar Pehlivan ile “sevgi ve hizmet” dönemi başlayacak.

Yayınlanma:
Atabey’de “Sevgi ve Hizmet” Dönemi Başlayacak

AK Parti Genel Merkezi, Atabey ilçesinde yargılamaları devam eden davaları bulunan mevcut başkan Tevfik Atasoy'un üstünü çizerek başkan aday adaylarından İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu Serdar Pehlivan'ı aday yaptı.

Uzun yıllar Atabey Belediye’nin beton şirketinde Genel Müdürlük görevinde bulunan ve beton şirketinin yeniden ayağa kalkması için büyük mesai harcayan Serdar Pehlivan'ın aday gösterilmesi ilçede heyecan yarattı.

PEHLİVAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Adaylığının açıklanmasının ardından açıklama yapan Pehlivan; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve mensubu olmaktan şeref duyduğum partimin güvenini hissetmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Partimizin Atabey Belediye Başkan adayı olarak gösterilmenin onurunu yaşıyorum. Öncelikle, bu büyük sorumluluğu bana layık gören Cumhurbaşkanımıza, milletvekillerimize, değerli hemşehrilerime, teşkilat mensuplarımıza, parti yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Hemşehrilerimizin teveccühü ve destekleriyle önümüzdeki dönemde birlikte büyük başarılara dönüştüreceğimize inancım tamdır. Halkımıza hizmet etmek ve ilçemizi geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretle Atabeyimizi hep birlikte inşa edeceğiz." dedi.

AK Parti’nin Atabey Belediye Başkan Adayı olarak sahaya inecek olan Serdar Pehlivan’ın yeni dönemde Atabey’de önemli hizmetler yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.