Atakan Yazgan, Alışveriş Merkezi Ziyaretinde Yoğun İlgiyle Karşılandı

Atakan Yazgan, Alışveriş Merkezi Ziyaretinde Yoğun İlgiyle Karşılandı

Yayınlanma:
Atakan Yazgan, Alışveriş Merkezi Ziyaretinde Yoğun İlgiyle Karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, merkezde bulunan alışveriş merkezi ziyaretinde bulundu. Sevenleri ve destekçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Yazgan, yürüyemediği anlarda duyduğu sevgiyle tanık oldu. Öyle ki vatandaşların sık sık fotoğraf çektirmesi ise gözlerden kaçmadı.

Samimi atmosferde, Yazgan tüm içtenliğiyle vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerine konuştu ve her zaman halktan yana olduğunu vurguladı.

Ziyaret sırasında gençlerin de ulaşım ve gençlik merkezleri ile ilgili sorunlarını dinleyen Atakan Yazgan, ulaşım dahil gençlere yönelik ilgili de bu sorunların çözümüne yönelik projelerini de belirtti. Gençlerle sıcak diyaloglar kurarak samimi bir atmosfer oluşturan Yazgan, gençlerin başarı dileklerini aldı. Başkan adayı Atakan Yazgan bu güzel karşılamaya teşekkür ederek gençlerle ve vatandaşla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.