Atakan Yazgan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kollarının Etkinliğine Katıldı

Atakan Yazgan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kollarının Etkinliğine Katıldı

Yayınlanma:
Atakan Yazgan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kollarının Etkinliğine Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, CHP İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü basın açıklamasına katılarak destek verdi. Yazgan, basın açıklamasında yapılan vurgulara dikkatle kulak verdi.
CHP İl Kadın Kolları üyeleri ve merkez ilçe üyelerine çiçek hediye eden Atakan Yazgan, kadınların toplumdaki önemine vurgu yaparak, onların sorunlarını çözme konusundaki kararlılığını bir kez daha dile getirdi. Basın açıklamasında, kadın haklarına saygı, eşit fırsatlar ve toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konular ön planda tutuldu.

Atakan Yazgan, "Kadınlarımızın haklarına ve değerine verdiğimiz önem asla azalmayacak. Toplumumuzun temel direği olan kadınlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, onların haklarını savunmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen etkinlik, CHP İl Kadın Kolları üyeleri ile partililere bir araya gelme fırsatı sunarken, Atakan Yazgan'ın katılımı etkinliği daha da anlamlı kıldı. Yazgan'ın kadın kolları üyelerine ve merkez ilçe üyelerine çiçek hediye etmesi, bu özel günü unutulmaz kıldı.

Bu anlamlı etkinlik,Atakan Yazgan'ın kadın haklarına ve eşitliğe verdiği önemi bir kez daha vurgulamasına vesile oldu.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.