Atakan Yazgan ‘dan Davraz Off-Road Kulübüne Ziyaret

Atakan Yazgan ‘dan Davraz Off-Road Kulübüne Ziyaret

Yayınlanma:
Atakan Yazgan ‘dan Davraz Off-Road Kulübüne Ziyaret

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Davraz Off-Road Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp üyeleri, Yazgan'ı samimiyetle ve ilgiyle karşıladı. Kulüp Başkanı İslam Antalyalı ; Off-Road sporu ve kulüp olarak gerçekleştirdikleri faaliyetleri hakkında da ilgili bilgilendirme yaptı.

Kulüp üyeleri, Yazgan'ın projelerini büyük bir ilgiyle dinleyerek ziyaretin mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Atakan Yazgan ; kulüp üyelerine öncelikle sosyal sorumluluk kapsamında sunduğu hizmetler için teşekkür ederek, spor turizmi ile de hem kulübün hem de Isparta halkının yararına olacağını ,tüm vatandaşlarımızın kazanacağını söyledi.

Yazgan, ziyaretin sonunda, tüm vatandaşların katılımı ve desteğiyle projelerin daha da güçleneceğini ifade etti. Atakan Yazgan, "Sevgi ve saygı ile kazanacağız" mesajını kulüp üyelerine ileterek birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Kulüp üyeleri Atakan Yazgan'ın kulüplerine yapmış olduğu ziyaretinden dolayı ayrıca projeleri hakkında memnun olduklarını ifade ettiler.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.