Atakan Yazgan, Dinar İlçesi Belediye Başkan Adayı Veysel Topçu'yu Ziyaret Etti

Atakan Yazgan, Dinar İlçesi Belediye Başkan Adayı Veysel Topçu'yu Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Atakan Yazgan, Dinar İlçesi Belediye Başkan Adayı Veysel Topçu'yu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, yerel seçim sürecinde iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yazgan, Dinar İlçesi Belediye Başkan Adayı Veysel Topçu'yu ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

atakan-yazgan-dinar-ilcesi-belediye-baskan-adayi-veysel-topcuyu-ziyaret-etti-1.jpg

Yazgan ve Topçu, yerel seçimlere ve gelecek döneme dair görüş alışverişinde bulunarak, ortak hedefler ve stratejiler üzerine konuştular. İki adayın bir araya gelmesi, yerel yönetimlerin iş birliği ve koordinasyonunun önemine vurgu yaparken, bölgedeki Cumhuriyet Halk Partisi'nin birlik ve beraberliğini de simgeliyor.

atakan-yazgan-dinar-ilcesi-belediye-baskan-adayi-veysel-topcuyu-ziyaret-etti-2.jpg

Keyifli ve yoğun geçen görüşmenin ardından, Yazgan ve Topçu birlikte Dinar Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler. Burada partililerle bir araya gelerek, seçim çalışmaları ve stratejileri üzerine konuştular.

Atakan Yazgan'ın Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçesi Belediye Başkan Adayı Veysel Topçu'yu ziyareti, yerel seçim sürecinde farklı ilçelerdeki adaylar arasındaki iş birliği ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

atakan-yazgan-dinar-ilcesi-belediye-baskan-adayi-veysel-topcuyu-ziyaret-etti-3.jpg


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.