Atakan Yazgan, Eğitim İş Sendikası'nı Ziyaret Ederek Eğitime Destek Mesajı Verdi

Atakan Yazgan, Eğitim İş Sendikası'nı Ziyaret Ederek Eğitime Destek Mesajı Verdi

Yayınlanma:
Atakan Yazgan, Eğitim İş Sendikası'nı Ziyaret Ederek Eğitime Destek Mesajı Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, şehirdeki eğitim alanında faaliyet gösteren önemli bir sendika olan Eğitim İş Sendikası'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Isparta'da eğitimin gelişimi ve mevcut durumu üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Eğitime Tam Destek Vurgusu

Yazgan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı olan çocukların eğitimine verilen önemi vurgulayarak, "Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızın eğitimi bugünden en iyi şekilde başlamak ve devam etmek zorundadır. Biz şehrimizde her zaman eğitimcileri, öğrencilerimizi destekleyecek adımları gecikmeksizin atacağız." şeklinde konuştu.

Öğretmen ve Öğrencilerimiz İçin Daha İyi İmkanlar

Eğitim İş Sendikası yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, eğitim sisteminin güçlendirilmesi, öğretmenlerin ve öğrencilerin daha iyi koşullarda çalışması için neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Atakan Yazgan'ın Eğitim İş Sendikası ziyareti, şehirdeki eğitim alanındaki paydaşlarla iş birliğini güçlendirme ve eğitime verilen önemi vurgulama çabasını yansıtıyor.

atakan-yazgan-egitim-is-sendikasini-ziyaret-ederek-egitime-destek-mesaji-verdi.jpg

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.