Atakan Yazgan İstifa Etti

Isparta Spor Kulüp Yönetimi , başta Atakan YAZGAN olmak üzere İSTİFA ettiklerini basın toplantısı yaparak açıkladılar...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2022 11:32
Atakan Yazgan İstifa Etti

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan bugün saat 15.00'de Ispartaspor Müzesinde yaptığı basın açıklamasıyla tüm ekibiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.

Ispartaspor'un TFF 2.Lige çıkmasında başrol isim olan özellikle Pandemi sürecisnde Ispartaspor bal ligindeyken TFF binasına yaptığı baskı ve istişareler sonucunda kulübü bal liginden kurtaran, koca bir memleketin profesyonel lig hasretine son veren Başkan Atakan yazgan ve yönetimi 3.lig'e çıktığı ilk senesinde fire vermeden takımı TFF 2.lig'e taşıdı.

2.Lige çıktığı ilk sene kurulan mütevazi bir kadro ile büyük bir başarı göstererek play - off'lara kalan takım  hakemin Ispartaspor'un hakkını yemesi sonucu ilk maçımızda play offlara veda etmiştik.Bugün saat 15.00'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Yazgan ve Yönetimi Hiçbir Mevki Makam Ispartaspor'dan daha üstün değildir diyerek yönetimiyle birlikte görevlerini bıraktığını açıkladı.

Takıma sahip çıkılmadığını belirten Yazgan sözlerine şu şekilde devam etti;Bizler takımın başına geçtiğimizde takımımız bal ligindeydi. Gerek yönetici arkadaşlarımız gerekse futbolcularımızın üzerlerine düşeni fazlasıyla yapması sonucu takımımız 2. Lige çıkmış ilk senemizde play off oynayarak bizleri gururlandırmıştır. Fakat gelinen bu noktada baktığımızda Ispartaspor'a kimsenin sahip çıkmaması bizleri üzüyor.Bazı kesimler verdikleri sözleri tuttular fakat maalesef ki verdikleri sözler bizler için çok yetersiz.

Profesyonel  bir ligdeyiz. Bu liggde bir futbolcu maliyetiyle birlikte 1 milyona mal oluyor, biz ise 30 kişilik bir kadroya sahibiz, üzülerek söylüyorum ki ne siyasilerimiz ne şehrin önde gelen insanları kulübe sahip çıkmıyor.Sonuç olarak bizler görevimizi en iyi yerde bıraktığımızı düşünüyoruz.umarız bizden sonra göreve devam eden arkadaşlarımız bu takımı süper lige kadar götürür' dedi.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Isparatspor 2. Başkanı Mustafa Marulcu şu ifadelere yer verdi; 'Ispartaspor olarak ne maliyeye ne de sgk 'ya hiçbir borcumuz bulunmamakta. Buraya gelen futbolcular giderken biz böyle bir kulüp görmedik diyerek veda ettiler.

Hepsinin ne maaşı kaldı nede primi. Zamanında eksiksiz bir şekilde ödendi. Borçsuz bir kulüp bırakıyoruz, bize borcunuz var diyen olursa da gelsin bizi bulsun. Ispartaspor olarak güzel işlerre imza attık gittiğimiz şehirlerde bizleri bayraklarla flamalarla karşıladılar birçok televizyon programında Ispartaspor konuşuldu. Bizler bu kadar büyük işlere imza atarken bu şehrin takımına sahip çıkmaması bizleri derinden üzmüştür.

Atakan Başkanımız elinden geleni fazlasıyla yapmıştır bizler yönetici arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüzü kattık ailemizi bırakarak kendimizi bu kulübe  adadık gittiğimiz şehirlerde gördük ki Valisi, Belediye Başkanı , Milletvekilleri hepsi maçtaydı ne yazııkki biz bunları göremedik bunlar gerçekten üzüntü verici şeyler. Umarız herkesin hakkında hayırlısı olur' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum