Atakan Yazgan, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Atakan Yazgan, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu: "Mahallelerimizin Sorunlarını En İyi Muhtarlarımız Bilir"

Yayınlanma:
Atakan Yazgan, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün Muhtarlar Derneği üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kahvaltılı buluşmada, mahallelerin ihtiyaçları ve sorunları ele alındı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Yazgan, muhtarların mahallelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını doğrudan yerel yönetimlere iletmede önemli bir rol üstlendiğini belirtti. "Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan ve yerel yönetimlerle en yakın teması kuran kişilerdir. Biz yönetimde olduğumuzda, muhtarlarımızla uyumlu bir şekilde çalışarak mahallelerimizin sorunlarını çözeceğiz." dedi.

Yazgan, Muhtarlar Derneği Başkanı ve üyelerinin görüşlerini dinleyerek notlar aldı. Kahvaltı sırasında sıcak bir ortamda keyifli sohbetler gerçekleştirildi.

Atakan Yazgan'ın muhtarlarla buluşması, yerel yönetimlerin mahallelerin gerçek ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşacağının bir göstergesi olarak değerlendirildi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.