Atakan Yazgan, SKM’de Gençlerle Buluştu “Gençlerden Büyük İlgi ve Sevgi Seli!”

Atakan Yazgan, SKM’de Gençlerle Buluştu“Gençlerden Büyük İlgi ve Sevgi Seli!”

Yayınlanma:
Atakan Yazgan, SKM’de Gençlerle Buluştu “Gençlerden Büyük İlgi ve Sevgi Seli!”

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün Seçim Koordinasyon Merkezinde gençlerle bir araya gelerek şehrin geleceği üzerine önemli bir sohbet gerçekleştirdi.

Gençlerimizin Enerjisi Bizimle!

Gençlerle arasında samimi ve enerjik bir atmosfer oluşan buluşmada Yazgan, gençlerin sorularını yanıtladı ve fikirlerini dinledi. "Gençlerimizin enerjisiyle, gözlerindeki ışıkla şehrimizi hak ettiği noktalara taşıyacağız." diyen Yazgan, gençlerin katılımı ve desteğinin şehrin geleceği için kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Yazgan'ın gençlere yaklaşımı ve onları dinlemesi gençler arasında büyük beğeni topladı. Buluşmanın sonunda gençler, Yazgan ile hatıra fotoğrafı çekilmek için birbirleriyle yarıştılar.

Atakan Yazgan'ın gençlerle buluşması, şehrin genç nüfusunun katılımını sağlayarak, gelecek projelerinde gençlerin fikirlerini dikkate alacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.



Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.