Atakan Yazgan Ziyaretlerinde Esnafın Yoğun İlgisiyle Karşılaştı

Atakan Yazgan Ziyaretlerinde Esnafın Yoğun İlgisiyle Karşılaştı

Yayınlanma:
Atakan Yazgan Ziyaretlerinde Esnafın Yoğun İlgisiyle Karşılaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, esnaf ziyaretlerinde bulunarak; sıcak bir buluşma gerçekleştirdi. Isparta Spor’un Efsane Başkanı olarak da bilinen ve tanınan Atakan Yazgan esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ziyaret kapsamında, Yazgan, esnaflarla samimi sohbetler gerçekleştirip, yerel ticaretin nabzını tutarak sorunları dinledi.

Esnaf ziyaretinde, Atakan Yazgan, işletmecilerle birebir sohbet ederek karşılaştıkları zorlukları, yaşadıkları problemleri dinledi. Isparta esnafının karşılaştığı sorunlar, çözüm önerileri ve beklentileri üzerine yapılan bu görüşmeler, Yazgan'ın halkın taleplerini alması ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemesi vatandaştan takdir topladı.

Atakan Yazgan, esnaf ziyareti sırasında aldığı tebrik mesajları ve destekler için teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda, esnafın fotoğraf çekimleriyle de yakın bir diyalog kurarak bu anları sosyal medya üzerinden paylaştı.

atakan-yazgan-ziyaretlerinde-esnafin-yogun-ilgisiyle-karsilasti-1.jpg

atakan-yazgan-ziyaretlerinde-esnafin-yogun-ilgisiyle-karsilasti-2.jpg

atakan-yazgan-ziyaretlerinde-esnafin-yogun-ilgisiyle-karsilasti-3.jpg

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.