Atakan Yazgan'dan Ramazan Ayı Mesajı

Atakan Yazgan'dan Ramazan Ayı Mesajı

Yayınlanma:
Atakan Yazgan'dan Ramazan Ayı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla duygu yüklü bir mesaj paylaştı. Yazgan, halka yönelik samimi dileklerini ileterek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ramazan ayının manevi bir atmosferi beraberinde getirdiğini ifade eden Yazgan, mesajında şunları söyledi:

"Sevgili hemşerilerim, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutlarım. Bu özel ay birlik, beraberlik, hoşgörü ve dayanışma duygularını pekiştiren bir fırsat sunuyor. Ramazan'ın bereketi ve huzuru üzerimize olsun. Bu mübarek ay, birlikte paylaşmanın, sevgi ve saygının arttığı bir zaman dilimi olsun. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı güçlendirerek, birbirimize daha çok destek olalım.

Birbirimize daha çok kenetlenerek, sevgi dolu bir Ramazan geçirmemizi temenni ediyorum. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmeniz dileğiyle, Ramazan ayımız mübarek olsun." dedi. İhtiyaç sahipleri için her akşam Özkanlar Kavşağı Seçim Koordinasyon Merkezinde kurulacak iftar çadırında iftar yapmaya davet etti.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.