Atakan Yazgan'dan Ramazan Boyunca İftar Programı

Atakan Yazgan'dan Ramazan Boyunca İftar Programı

Yayınlanma:
Atakan Yazgan'dan Ramazan Boyunca İftar Programı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, Ramazan ayında tüm vatandaşları her akşam Özkanlar Kavşağı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kurulan iftar çadırında bir araya gelmeye davet etti. Yazgan, bu özel davetle halka hem birlikte iftar yapma hem de seçim sürecinde bir arada olma imkanı sunuyor.

Atakan Yazgan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için özel bir zaman. Tüm hemşehrilerimizi her akşam Özkanlar Kavşağı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kurulan iftar çadırına bekliyorum. Birlikte hoş sohbetler ederek, paylaşımlarımızı artırarak seçim sürecini daha anlamlı kılalım" dedi.

Yazgan, iftar davetine katılmak isteyenleri her akşam Özkanlar Kavşağı Seçim Koordinasyon Merkezi'ne davet ediyor. Bu etkinlikle halkla doğrudan buluşmayı ve dayanışmayı öne çıkaran Atakan Yazgan, Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde geçmesini hedefliyor.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.