Atatürk'ün Yoldaşları Isparta'da Buluştu

Atatürk'ün Yoldaşları Isparta'da Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2019 09:47
Atatürk'ün Yoldaşları Isparta'da Buluştu

ADD Isparta ve Burdur şubeleri eşgüdüm toplantısı hafta sonu Isparta’da gerçekleştirildi. Barida Hotel’s de gerçekleştirilen toplantıya ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık ve genel merkez yöneticileri de katıldı. Toplantının sonuç bildirgesinde “Atatürk’ün yoldaşları olarak hep birlikte çalışmaya ant içiyoruz” denildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta ve Burdur şubelerinin katılımı ile eş güdüm toplantısı Isparta’da yapıldı. Isparta Şubesi’nin ev sahipliğinde Barida Hotel’s de gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Hüseyin Emre Altınışık, Denetleme Kurulu Başkanı Reşat Demirci, Genel Yönetim Kurulu üyesi Ege Bölge Sorumlusu Arif Güvenir, Genel Yönetim Kurulu Üyesi Güney Ege ve Batı Akdeniz Bölge Sorumlumuz Haydar Murat Topçu, Isparta –Burdur Şubeleri Başkan, Yöneticileri ve Üyeleri, Isparta ADD Gençlik kolları katıldı.

ADD Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil, Eşgüdüm toplantısı sonuç bildirgesini kamuoyu ile paylaştı. Sonuç bildirgesinde; “Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri ve taşıyıcı kolonları olan Atatürk ilke ve aydınlanma devrimlerinin yılmaz bekçisi olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 30.yılını ve Kurtuluş Savaşımızın başlangıcının yüzüncü yılını kutluyoruz. Aydınlık yarınlarımızın en büyük güvencesi çocuklarımız ve gençlerimizdir. Bu bağlamda Örgütümüzün düzenleyeceği her türlü etkinlikler büyük önem taşıdığından şubelerimizce katkı sağlanacaktır. Emperyalizme karşı zafer kazanan ilk lider Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saldırılara asıl tepki vermesi gereken kurumlar ve kuruluşlar, Şahsi çıkarlarını ön planda tutan kişiler; ne yazık ki sessiz kalarak, görevlerini yerine getirmekten kaçınarak tarihimize karşı en büyük suçu işlemektedirler” denildi.

ADD GÜNÜMÜZ KUVAYI MİLLİYESİDİR
Bildirgede, “Atatürk’ün eseri olan Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarının, emperyalizm ve ülkemizdeki işbirlikçileri aracılıyla yok edilmeye çalışıldığı bu günlerde Sivil Tolum Örgütlerinin, halkımızın iktidara uyarı vermesi, iktidarın bundan sonra fabrika ayarlarımıza dönmesini yani Atatürk ilke ve devrimlerine yönelmesini sağlayacaktır. Atatürkçü Düşünce Derneği; günümüzün Kuva-yı Milliye Cemiyeti’dir. Bu gün görevimiz; Kuva-yı Milliye’nin yeniden öncü gücü olmak ve Türk Ulusunda var olan Ulusal Bağımsızlık bilincini KEMALİZM’ in yol göstericiliğinde daha da güçlendirerek Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık düzeyinde hak ettiği yere çıkarmaktır. Kemalizm, tam bağımsızlık, ulusal birlik, laiklik, akıl ve bilimi kullanarak çağdaşlık,”Yurtta Barış, Dünyada Barış.”, emperyalizme karşı olmak ve sürekli devrimciliktir” ifadeleri kullanıldı.

“Atatürk’ün emaneti Cumhuriyet’i omuzlarımızda taşıyoruz” denilen bildirgede “Her Kemalist gibi Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet ‘i omuzlarımızda taşıyoruz. Koşullar ne olursa olsun bu ahval ve şerait içinde dahi birinci vazifemiz Türk İstiklal ve Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Ödeyeceğimiz bedel ne olursa olsun son nefesimize kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta-Burdur Şubeleri olarak en kutsal görevimiz Cumhuriyetimize, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Ulusal birliğimize, Laikliğe, Evrensel bir lider olan Yüce Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve geleceği aydınlatan ilkelerine sahip çıkmayı sürdürmektir. Atatürk’ ün yoldaşları olarak hep birlikte çalışmaya ant içiyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum