ATSO Başkanından Borsa’ya Ziyaret

ATSO Başkanından Borsa’ya Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2019 13:27
ATSO Başkanından Borsa’ya Ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Başkanı Davut Çetin ile TOBB Odalar Müdürü Volkan Tufan Yönetim Kurulu Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’ı ziyaret ederek, üyelerin yaşadığı sıkıntılar ve talepleri hakkında fikir alış verişinde bulundurlar.

Misafirlerini kapıda karşılayan Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan, ziyaretten dolayı Sayın Çetin ve Tufan’a teşekkür etti.

Ziyarette Borsa faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Ahmet Adar, yeni satış salonunun faaliyete geçmesi için TOBB’dan destek istedi.
Ahmet Adar sözlerine şu şekilde devam etti:” Borsamız 01.01.2019 tarihi itibariyle kafeler caddesinde bulunan hizmet binasından buraya geçmiş bulunmaktadır. Buradaki Satış Salonumuzun tüm alt yapı çalışmalarını tamamladık. Faaliyete geçmesi için sadece bilgisayar donanımı ve programlama sistemine ihtiyacımız var. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından hazırlanacak olan program ile satış seanslarını başlatacağız. ” dedi.

Isparta ili ekonomisin gelişimi ve yaşanan sıkıntılar hakkında da fikir alış verişinde bulunan Adar, nazik ziyaretlerinden dolayı Çetin ve Tufan’a tekrardan teşekkürlerini iletti.

Misafirperverliğinden dolayı Ahmet Adar ve ekibine teşekkür eden ATSO Başkanı Çetin, satış salonumuzun hizmete geçmesi için gerekli desteği sağlayacağını söyledi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.