Avrupagöz 15. Merkezi'ni Isparta'da Açtı

Hızla büyüyen ve yeni yatırımlar ile hizmet ağını genişleten Avrupagöz Grubu, 15. merkezini Isparta'da açtı. 2013 yılında yüzde 300'lük büyüme kaydeden Avrupagöz, merkezlerine bir yenisini daha ekleyerek Isparta'da da hizmet vermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2014 09:37
Avrupagöz 15. Merkezi'ni Isparta'da Açtı

Sağlık sektöründe önemli yatırımları ile adından söz ettiren Avrupagöz Grubu'nun 15. merkezi Isparta'da hizmete girdi.

Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli'nin yaptığı açılışa, ünlü sanatçı Metin Şentürk katılırken, siyaset ve iş dünyasının tanınmış birçok ismi de yoğun ilgi gösterdi.

Açılışın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ta hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı ve hastaneyi ziyaret etti.

Hizmet kalitesini koruyarak ve artırarak büyümeye devam eden Avrupagöz Grup, 2014 yılı sonunda merkez sayısını 20'ye çıkarmayı hedefliyor.

Yapılan açılışta konuşan Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, "Avrupagöz Merkezi olarak/halka en ekonomik değerlerle kaliteli sağlık hizmeti sunma' anlayışı ile yola çıktık. Bu anlayış doğrultusunda, 13 milyon dolara mal olan merkezimizi son teknolojik cihaz donanımları ve kaliteli medikal kadrosu ile halkımızın hizmetine sunuyoruz. Merkezimiz 7 hekim, 9 sağlık personeli ve toplamda 33 çalışanı ile yılda ortalama 40.000 hastaya tedavi ve 5.000 hastaya da ameliyat imkânı sağlamaktadır. 850 metrekare açık, 1.250metrekare kapalı alan üzerine kurulmuş Isparta'nın en kapsamlı göz merkezi olacaktır. Avrupagöz Grubu olarak bu yıl sonuna kadar açacağımız yeni merkezlerimizle toplamda şube sayımızı 20'ye çıkarmayı planlıyoruz. Çok yakın bir tarihte Diyarbakır ve Kütahya'da açacağımız Avrupagöz merkezleri ile kaliteli ve ekonomik sağlık hizmetini orada yaşayan vatandaşlarımıza da ulaştıracağız" dedi.

Avrupagöz Merkezleri'nde sunulan hizmetlere de değinen Ramazan Burak Telli, "Avrupagöz olarak teknoloji ve insana yaptığı yatırımlarmı sürdürmekteyiz. Amacımız Dünya'da göz sağlığı konusunda önde gelen merkezlerden biri olmak. Orta vadede ülkemizin tüm şehirlerinde var olarak, tedavi ve hizmetin yanı sıra bu alanda istihdam sağlayarak ülkemizin ekonomisine de katkıda bulunmaya devam etmektir" diye konuştu.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.