Ayazmana da Mhp'ye Büyük İlgi

MHP Milletvekili Adayları Ziya Nuhoğlu Ve H.Avni Bıçaklı Ve MHP İl Başkanı Ayazmana Sosyal Tesislerinde Düzenledikleri Toplantı İle Mahalle Sakinleri İle Buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2011 13:13
Ayazmana da Mhp'ye Büyük İlgi

MHP milletvekili adayları ziya nuhoğlu ve h.avni bıçaklı ve MHP il başkanı ayazmana sosyal tesislerinde düzenledikleri toplantı ile mahalle sakinleri ile buluştu.

Toplantıya Isparta Belediye Başkanı Yusuf ziya günaydında katıldı.
Adayların yoğun programı nedeniyle toplantıya geç başlanaılmasına rağmen ilgi oldukça yoğundu.Bayan katılımının fazla olduğu gözlemlenen toplantı milletvekili adayları Ziya Nuhoğlu ,H. Avni Bıçaklı ve yöneticilerinin alkışlarla salona girmesiyle başladı..

MHP Seçim beyannamesini anlatarak destek isteyen milletvekili adayları, Ayazmana sakinlerinin şikayet ve sorunları dadinlediler. Emeklilere her yıl bir maaş kışa hazırlık yardımı yapılacağı,asgari üçretin net 825 lira olacağı,hilal kart projesi,çiftçiden Kdv ve Ötv alınmayacağı konularını açıklamaları sık sık alkışlarla kesildi.

Bir bayanın "apoyu asacakmısınız?" sorusuna MHP İl Başkanı İsa Yalçın"bizi iktidar yapın yetkiyi verin değil asmak anasından emdiği sütü burnundan getirelim diye cevap vermesi salonu dolduran halkın ayakta alkışlamasına neden oldu.

Gecenin geç saatlerine kadar süren toplantı adayların destek sözü alarak salondan ayrılmasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum